Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2018, 9:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit sa priprovnáva k Rick Rossovi a Karlovi Gottovi

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Hlava H16 už čoskoro vydá ďalší album, a tak je čas na ďalšiu ukážku.

Majk Spirit vydá 3. decembra svoj tretí sólový album s názvom Nie som tu náhodou, z ktorého si už mal možnosť počuť dve kompletné ukážky s videoklipmi, menovite Spokojný a Trocha lásky. Skladby sa, pochopiteľne, tešia úspechu fanúšikov a predpokladáme, že rovnako aj samotný predpredaj na oficiálnej stránke majkspirit.sk

Člen H16 nezaháľa a posiela hneď ďalšiu ukážku, aj keď tentokrát nie plnohodnotnú. Na trackliste totiž pod číslom 11 máme možnosť vidieť hneď dva názvy. Teraz však máme možnosť počuť zatiaľ len prvú s názvom Karel, kde autor hovorí svojich úspechoch. Zároveň však dodáva, že si ich musel vydrieť a to, čo v skutočnosti vidíme, je len zlomok práce. 

Dočkali sme sa aj vizuálu, ktorý tentokrát pochádza priamo zo štúdia a o jeho tvorbu sa postaral Miniboj. Hudobnú produkciu doplnil FLMTX a viac o tom, prečo sa Speezy priprovnáva k Rick Rossovi a Karlovi Gottovi sa už dozvieš v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia