Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2018, 19:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zaľúbený Majk Spirit nechce lóve, fame, falošnú ženu ani drogy. Chce len trochu lásky

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Speezy sa pripomína druhým videoklipom zo svojho chystaného sólového albumu Nie som tu náhodou.

Majk Spirit vydá 3. decembra svoj oficiálne tretí sólový album, ktorý bude niesť názov Nie som tu náhodou. Už na základe prvých informácií sa potvrdili naše dohady o tom, že sa Speezy pokúsi napodobniť úspech Nového človeka a vyberie sa skôr cestou, ktorú oceňuje väčšia časť jeho fanúšikov.

Napovedá o tom výber tém aj samotných hostí, medzi ktorými nájdeme Anitu Soul, Moniku Bagárovú, Veroniku Strapkovú a Richarda Müllera. Album si už mimochodom môžeš predobjednať na oficiálnej stránke majkspirit.sk a dostane sa k tebe aj s podpisom. 

Speezy už pred týždňom vydal prvú oficiálnu ukážku s názvom Spokojný a hneď dnes tu máme ďalšiu. Na základe titulu Trocha lásky sme pôvodne čakali úplne iný zvuk, no v konečnom dôsledku sa opäť potvrdilo, že Majka Spirita aktuálne oveľa viac zaujíma iná cieľovka ako poslucháči H16. Aj napriek tomu veríme, že dokážu túto tvorbu pochopiť. 

Majk Spirit prezrádza, že si našiel lásku a hovorí o tom, čo v svojom živote nechce. O tvorbu videoklipu sa postarali chalani z A-Teamu a hudobnú produkciu doplnil bývalý kolega zo skupiny Abe

Domov
Zdieľať
Diskusia