Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2018, 16:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit sa učí, ako zachovať pokoru pri úspechu. Na najnovšom albume bude mať Richarda Müllera

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Hlava Spirit Music spúšťa predobjednávky k svojmu ďalšiemu sólovému albumu.

Od vydania prelomového albumu Nový Človek ubehlo približne sedem rokov, počas ktorých stihol Majk Spirit vydať ďalší sólový dvojprojekt Ypsilon a nelenil ani so skupinou H16. Už pred dlhším časom sa zároveň nechal počuť, že chystá ďalší album ako jednotlivec, no väčšinu informácií do dnešného dňa úspešne tajil. 

Teraz vydáva novinku s názvom Spokojný, ktorá už tradične prichádza s jednoduchým videoklipom. O jeho tvorbu sa postaral Dušan Krajčovič a hudobnú produkciu doplnil Grizzly. Na svoje si bez pochýb príde každý Speezyho dvorný fanúšik, keďže ide viacmenej o klasickú záležitosť z jeho dielne. 

Aby toho nebolo málo, Majk Spirit oznamuje názov chystaného nosiča, zverejňuje oficiálny cover a spúšťa predobjednávky na oficiálnej stránke majkspirit.sk. Najnovší album nesie titul Nie som tu náhodou a k fanúšikom sa dostane približne o mesiac, presnejšie 3. decembra

Z tracklistu vyplýva, že Spirit nechcel žiadnych rapových hostí, keďže sa na ňom objavujú výhradne speváci, menovite Anita Soul, Monika Bagárová, Veronika Strapková a najväčším lákadlom bude určite Richard Müller

Majk Spirit sa učí, ako zachovať pokoru pri úspechu. Na najnovšom albume bude mať Richarda Müllera
Domov
Zdieľať
Diskusia