Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2018, 15:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Špongia na pleť alebo brúsny kameň na päty? Muži hádajú ženské make-up pomôcky

ZAUJÍMAVOSTI MAKE-UP
Uložiť Uložené

V uliciach Bratislavy sme zisťovali, či Slováci poznajú nástroje, pomôcky a prípravky na líčenie.

Ak si už aspoň raz chtiac či nechtiac absolvoval so svojou polovičkou nákup v drogérii, pravdepodobne už vieš, že ide o takú malú vedu. Tá vyžaduje vlastnosti ako vytrvalosť či trpezlivosť, no zároveň musíš mať prehľad, no dobrou správou je, že sa môžeš počas prechádzania regálmi zabaviť aspoň svojou predstavivosťou.

V drogériách totiž často muži dokážu nájsť veci, ktoré majú pre nich nevysvetlitelné použitie, čo sme využili pre nové video z Bratislavských ulíc. V spolupráci s DM drogériou sme vybrali zopár nástrojov, pomôcok a prípravkov používaných pri líčení a úlohou náhodných okoloidúcich bolo hádať, na čo sa používajú.

Väčšina si poradila s  kozmetikou ako takou, no pomenovať samotné predmety a určiť, na akú časť tela sú určené, už bolo trochu náročnejšie. Ako to celé dopadlo sa dozvieš v najnovšom videu, ktorým ťa prevedie naša moderátorka Barborka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia