Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2018, 11:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Michael Jordan a Drake investujú milióny do elektronických športov

TECH
Uložiť Uložené

Aj zahraniční umelci a športovci sú jednoducho biznismenmi, ktorí vedia, kam investovať zarobené milióny.

Každý jeden úspešný a v prvom rade bystrejší umelec či športovec využíva zarobené milióny aj inak ako na užívanie si luxusu. Je totiž dôležité dokázať peniaze správne investovať, čo sa pri správnom zaobchádzaní časom stane ďalším zdrojom príjmov. Tomuto jednoduchému princípu snád rozumie každý, vrátnae Drakea, ktorý je známy aj tým, že je dlhodobo fanúšikom elektronických športov.

Tento fenomén sa k nám dostal pred pár rokmi a za krátku dobu zmenil všetky hráčske stereotypy a trendy. E-sports idú stále hore, stúpa im sledovanosť a záujem o turnaje, no v prvom rade sa so záujmom ozýva čoraz viac sponzorov ochotných minúť  viac ako 7-ciferné sumy za viditeľnú propagáciu. 

Aj preto sa teraz Champagne Papi rozhodol investovať zatiaľ neznámu čiastku do jednej z najrýchlejšie rastúcich hráčskych organizácií – 100 Thieves. Tá aktuálne zastrešuje tímy venujúce sa League of Legends, Call of Duty, Clash Royale a Fortnite, pričom práve poslednú menovanú hru si na streame pred pár mesiacmi  zahral aj samotný 6 God. 

Po vzore Drizzyho sa nechala inšpirovať aj legenda Michael Jordan, ktorý si kúpil podiel v spoločnosti aXiomatic, ktorá má na starosti jeden z najznámejších tímov Team Liquid. Ten je podľa dostupných zdrojov aktuálne najlepšie zarábajúcim v rámci celého priemyslu elektronických športov, takže legenda NBA očividne vie, čo robí. 

Organizácia má v súčasnosti úspešné tímy v CS:GO, League of Legends a Dota 2, no čoskoro má v pláne svoje portfólio rozšíriť. My budeme zvedaví, kto ďalší sa bude nápadom týchto dvoch velikánov inšpirovať a ty nám pokojne v diskusii prezraď, do ktorých e-športov by si investoval.

Michael Jordan a Drake investujú milióny do elektronických športov
Zdroj: Riot Games
Domov
Zdieľať
Diskusia