Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2018, 17:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov už dohadoval súboj s Mayweatherom v ruskej boxerskej federácii. V Moskve chce 100-tisíc divákov

ŠPORT BOX CONOR MCGREGOR RUSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruský bojovník vzal potenciálny súboj s boxerom vážne.

Po súboji s Conorom McGregorom už Khabib Nurmagomedov rozmýšľa nad budúcim zápasom.

Neplánuje však odvetu proti Írovi, pretože chce zarúbať oveľa vyššie. Krátko po UFC 229 a návrate domov do ruského Dagestanu sa stretol s manažérom Mayweather Promotions, pričom vo videu rovno vyzval Mayweathera, aby vyšiel z dôchodku a pobil sa s ním.

Floyd neváhal a o pár dní už odkazoval sponzorom, nech vyberajú peňaženky, pretože pôjde o najväčší súboj všetkých čias.

Množstvo fanúšikov si doteraz zrejme myslelo, že obidvaja iba žartujú. Koniec koncov, Khabib je čistokrvný zápasník a v boxerskom ringu by mal zrejme problém zostať na nohách.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Napriek tomu to čím ďalej, tým viac vyzerá tak, že Nurmagomedov proti Mayweatherovi jedného dňa nastúpi.

Khabib nestráca žiadny čas a na Instagrame sa stihol pochváliť stretnutím s generálnym tajomníkom Ruskej boxerskej federácie. Na obede sa porozprávali o tom, ako by mohol súboj vyzerať.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

Ruský bojovník nespomína žiadne americké Las Vegas či New York, pretože Mayweathera by chcel dotiahnuť do Moskvy. Futbalový štadión Lužniki poskytuje obrovskú kapacitu a Khabib vraj verí, že by v prípade konania súboja dokázal na štadión prilákať cez 100-tisíc divákov.

Chcel by zo súboja s americkým boxerom spraviť športovú udalosť s najvyšším predajom pay-per-view licencií v celej histórii. V rohu ringu by dokonca mohol stáť jeho otec, ktorému Spojené štáty americké pred súbojom s McGregorom zamietli víza, a tak sa Khabib musel spoliehať len na svoj tím. Ktovie, či však Mayweather na Moskvu pristúpi.

Domov
Zdieľať
Diskusia