Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2018, 10:08
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Streamer Ninja vysvetlil, ako zarába a Ellen DeGeneres naučil hrať Fortnite

TECH ELLEN DEGENERES FORTNITE
Uložiť Uložené

Ellen sa v hre podarilo zomrieť v prvých minútach.

Tyler Blevins, známy skôr pod prezývkou Ninja, je vďaka streamovaniu reálnou celebritou. V súčasnosti mu patrí prvé miesto na Twitchi, a to najmä vďaka nárastu počtu jeho divákov vďaka hre Fortnite.

Dáva tak zmysel, že si Tylera do svojich shows pozývajú rôzne televízne osobnosti a trend nevynechala ani obľúbená Ellen DeGeneres, aj keď musíme poznamenať, že sa minimálne o niekoľko mesiacov o meškala, keďže trend pomaly upadá.

Ellen si s Ninjom strihla približne desať minút hry, zatiaľ čo ju streamer učil všelijaké triky a aj keď to moderátorke veľmi nešlo a v duo móde stihla zomrieť v prvých minútach, Ninjovi sa podarilo dostať na vrchné priečky.

Ninja do TheEllenShow vošiel za sprievodu tanečníkov predvádzajúcich známe tančeky z Fortnite a nezabudol sa podeliť ani o múdrosti zo sveta streamovania. V podstate sa nedozvedáme nič nové a je nám len opäť potvrdené, ako fungujú zárobky a či sa tým bežný steamer dokáže uživiť.

af

Domov
Zdieľať
Diskusia