Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2018, 16:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Džentlmen Anthony Joshua šiel po knockoute poďakovať Povetkinovi za súboj, hneď získal aj pozvanie do Ruska

ŠPORT ANTHONY JOSHUA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Britský boxer si srdcia fanúšikov získava aj vďaka rešpektu voči súperom.

Rivalita v ringu, rešpekt mimo neho. Anthony Joshua včera v siedmom kole knockoutoval Alexandra Povetkina a umožnil naplnenému štadiónu Wembley radovať sa do skorého rána, avšak ani po presvedčivom výkone nestratil nič zo svojho povestného rešpektu a úcty.

Joshua si vždy svojich súperov váži, čo dokázal aj včera. Už po knockoute sa šiel ubezpečiť, ako na tom Povetkin je a dokonca chcel od divákov získať pre Rusa potlesk, čo mu samozrejme nesplnili.

Na Twitter potom zavesil video zo šatne, kam po súboji prišiel Povetkinovi poďakovať za súboj a prehodiť pár slov. Joshua mu zložil poklonu za dôslednosť, obaja si podali ruky a Brit ešte dodal, že by sa rád prišiel pozrieť do Ruska.

Povetkin na to zareagoval slovom kedykoľvek, takže Anthony má do rodnej krajiny svojho včerajšieho súpera dvere otvorené. Fanúšikovia v komentároch ocenili gesto, ktoré pre Joshuu nie je vôbec cudzie, pretože rešpekt odjakživa tvoril hlavnú časť jeho kariéry.


Domov
Zdieľať
Diskusia