Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2018, 11:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Malý syn Cristiana Ronalda mu už dnes hovorí, že raz bude lepší futbalista ako on. Portugalčan ho však stihol schladiť

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalskému futbalistovi vyrastá silná konkurencia priamo pred očami.

Jeden z najlepších futbalistov sveta Cristiano Ronaldo síce v tejto chvíli neprežíva najkrajšie momenty po vylúčení v zápase Ligy majstrov proti Valencii, ale odhliadnuc od nešťastnej červenej karty sa konečne v Juventuse chytil aj gólovo.

Po dvoch víkendových góloch si brúsil zuby na Valenciu, avšak po incidente s obrancom ho rozhodca poslal predčasne do sprchy. Ešte predtým však stihol v krátkom rozhovore porozprávať o tom, ako ho doma podpichuje vlastný syn.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Cristiano Junior oslávil svoje 8. narodeniny a nedávno vstúpil do mládežníckeho tímu Juventusu Turín, kde sa mu okamžite začalo dariť. Vo svojom debute strelil 4 góly a odvtedy už pridal jeden ďalší, vďaka čomu možno nabral viac sebavedomia.

Portugalský futbalista v rozhovore priznal, že mu syn už dnes hovorí o tom, ako raz bude lepším futbalistom. Ronaldo však stihol syna schladiť, pretože mu odpovedal, že ho bude veľmi ťažké prekonať, takže možno nechce vidieť žiadnu konkurenciu ani vo vlastnom synovi.

Cristiano by svojho syna rád videl hrať futbal na profesionálnej úrovni, ale umožní mu rozhodnúť sa slobodne.

V minulosti sa o svojom potomkovi vyjadril ako o súťaživom chlapcovi, ktorý je po otcovi, pretože neznáša prehru, je veľmi rýchly, zručný pri lopte a nechýba mu ani výborná strela. Ktovie, možno o desať rokov bude Cristiano Junior preberať zlatú loptu podobne ako kedysi jeho otec.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domov
Zdieľať
Diskusia