Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2018, 14:52
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Captain Marvel ukazuje svoju božskú silu vo veľkolepom traileri pre osudový vesmírny epos od Marvelu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Očakávaná sólovka Carol Danvers s pôvabnou Brie Larson v hlavnej úlohe prichádza rozšíriť filmový svet Marvel Studios a konečne odhaľuje lákavé debutové zábery.

Po nedávnej explózii lákavých obrázkov a rôznych informácií (tu a tu) muselo byť asi každému jasné, že sa komiksovka Captain Marvel už onedlho predstaví aj nejakými prvými zábermi.

A tie dnes na našu radosť konečne dorazili, takže si útržky príbehu očakávanej a pre Avengers 4 nesmierne dôležitej hrdinky môžeme vychutnať v plnej paráde. Najprv si však v krátkosti povedzme, čo nás vlastne čaká.

Príbeh bude zasadený do deväťdesiatych rokov minulého storočia a predstaví nám Carol Danvers (Brie Larson), ktorá sa ako jedna z najmocnejších superhrdinov ocitne v centre galaktickej vojny medzi dvoma mimozemskými rasami, teda Kree a Skrull.

Čo sa samotnej ukážky týka, tá rozhodne navnadila. Odhalila momenty odohrávajúce sa vo vesmíre, akčné prvky, elitný vojenský tím Starforce aj omladeného Nicka Furyho, pre ktorého pôjde o vôbec prvý kontakt so superhrdinom.

Taktiež môžeme očakávať, že film okrem množstva akcie ponúkne aj istú dávku humoru a nebude mu chýbať ani emocionálna hĺbka. My sa teda skutočne tešíme. Čo vy?

Za réžiou stoja Anna Boden a Ryan Fleck (It's Kind of a Funny Story), ktorí na scenári spolupracovali s celou plejádou scenáristov.

Boli to napríklad Meg LeFauve (Inside Out), Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy), Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider) či dvojka Liz Flahive a Carly Mensch (seriál GLOW).

Captain Marvel ukazuje svoju božskú silu vo veľkolepom traileri pre osudový vesmírny epos od Marvelu
Zdroj: Marvel Studios

Okrem Brie Larson doplní herecké obsadenie aj Samuel L. Jackson v úlohe omladeného Nicka Furyho, Ben Mendelsohn sa zasa predstaví ako záporák Talos a Mar-Vella, teda veliteľa Starforce, si strihne Jude Law.

Ďalej sa objavia napríklad Lee Pace aj Djimon Hounsou s postavami Ronana a Koratha, Att-Lassa si zahrá Algenis Perez Soto, ako Minn-Erva sa plátne ukáže Gemma Chan, no tešiť sa môžeme aj na starého známeho Phila Coulsona s tvárou Clarka Gregga.

Premiéra snímky je u nás momentálna naplánovaná na 7. marca (březen) 2019 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna. Čo hovoríte na prvé zábery?

Captain Marvel ukazuje svoju božskú silu vo veľkolepom traileri pre osudový vesmírny epos od Marvelu
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia