Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2018, 19:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tešíš sa do školy? Bratislavčania prezradili, čo ich najviac desí na začiatku školského roka

ZAUJÍMAVOSTI ŠKOLSTVO
Uložiť Uložené

Už v pondelok začína pre študentov základných a stredných škôl nový rok a my sme sa vybrali do ulíc zistiť, na čo sa tešia a čo ich naopak desí.

Žiaci základných a stredných škôl si aktuálne užívajú posledný prázdninový víkend pred tým, ako oficiálne začne nový školský rok. Keďže pre mnohých ide o emotívne chvíle, rozhodli sme sa s Barborkou vybrať do ulíc hlavného mesta, aby sme zistili, či sa študenti tešia na ďalších desať mesiacov štúdia. 

Tak ako sme predpokladali, pre väčšinu je škola zatiaľ hlavne o kamarátoch, čo je však pochopiteľné. Zaujímavejšie už boli odpovede na opačnú otázku, a teda čo ich desí. Niektorí si možno nasledujúce mesiace nechtiac skomplikovali menovaním učiteľov, no ty sa v konečnom dôsledku máš na čom pobaviť a možno sa v reakciách respondentov nájdeš. 

Posledná otázka od Barborky bola dosť na telo, keďže bola zvedavá, či Bratislavčania nezabudli po konci minulého školského roka na desiatu. Väčšine sme pripomenuli, že ich doma čaká prekvapenie a možno si si práve spomenul aj ty. Nemáš za čo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia