Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2018 o 15:34
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Remake hororu Suspiria s hviezdou 50 odtieňov sivej bude dráždivý, temný a krvavý

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Suspiria patrí k mimoriadne očakávaným žánrovkám. Dočkajú sa fanúšikovia hororov pecky?

Remake kultového hororu Suspiria od Daria Argenta z roku 1977 nás už poctil prvým krátkym teaserom, ale teraz konečne dostávame plnohodnotný trailer. Snímku režíruje Luca Guadagnino (Call Me by Your Name) a patrí k horúcim hororovým želiezkam tohto roku.

Guadagnino je totiž schopný režisér a teaser rozhodne nevyzeral zle. Navyše sa môžeme tešiť na skvelé obsadenie, vrátane Dakoty Johnson, Tildy Swinton, Mie Goth, Jessicy Harper a Chloë Grace Moretz.

Film bude mať poriadne štedrú stopáž v podobe 152 minút, čo je na horor nevídaná dĺžka. Z tohto všetkého môžeme usudzovať, že remake bude ambicióznou záležitosťou, čo potvrdzuje aj nový trailer.

Ten je patrične mrazivý a správne nepríjemný. Očividne nás čaká poriadne atmosférický a výtvarne pôsobivý zážitok so skvelými hercami. 

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa zameria na umeleckú režisérku (Tilda Swinton), mladú Američanku (Dakota Johnson) a smútiaceho psychoterapeuta (Lutz Ebersdorf), ktorí sa zapletú do krvavej nočnej mory potom, čo sa okolo svetoznámej tanečnej školy začne zhromažďovať temnota.

Americkú premiéru si Suspiria odbije 2. novembra (listopad) 2018. Slovenský dátum premiéry zatiaľ stanovený nebol, ale pevne dúfame, že sa to čoskoro zmení.

Remake hororu Suspiria s hviezdou 50 odtieňov sivej bude dráždivý, temný a krvavý
Zdroj: Amazon Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia