Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2018, 20:04
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kvôli nevere mu posprejovala a rozbila luxusný Mercedes. Na pomstu expriateľky s bejzbalkou tak rýchlo nezabudne

ZAUJÍMAVOSTI MERCEDES-BENZ
Uložiť Uložené

Podviedol ju a vďaka tomu má teraz zničenú S63-ku za takmer 200-tisíc dolárov.

Vzťahy medzi partnermi nemajú vždy šťastný koniec. Svoje o tom vie aj neznámy muž z austrálskeho mesta Adelaide. Po tom, čo podviedol svoju priateľku, totiž prišiel o luxusné vozidlo značky Mercedes-Benz model S63 AMG Coupe, ktoré sa predáva za približne 180-tisíc amerických dolárov. Pýtaš sa ako? Jeho nahnevaná ex sa rozhodla, že mu kvôli nevere posprejuje celé auto. Nakoniec, aby toho nebolo málo, mu strieborný Mercedes ešte porozbíjala bejzbalovou pálkou.

Všetko sa to udialo v popoludňajších hodinách v uliciach predmestia Kent Town. Vandalka so sprejom v ruke počmárala auto svojho bývalého rôznymi výrazmi, ako napríklad: mužská štetka, podvodník či šľapka. Podľa výpovedí očitých svedkov sa rozzúrená žena po tom, čo vozidlo posprejovala čiernou farbou, vrátila na miesto činu s bejzbalkou, s ktorou ho zasiahla niekoľkými údermi. Rozbila napríklad spätné zrkadlá či časť vonkajšej karosérie.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @purrrmedia,

Páchateľku sa podarilo zadržať pár hodín po celom incidente. Jej bývalý je údajne v meste známym podnikateľom  a auto si mal kúpiť len minulý týždeň. Po internete sa okamžite začali objavovať fotografie a videá poškodeného vozidla s úsmevnými reakciami. Prekvapujúce je, že muž, ktorému Mercedes patril, odmietol podať trestné oznámenie. Pravdepodobne si po tom všetkom nakoniec vstúpil do svedomia.

Domov
Zdieľať
Diskusia