Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2018, 21:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Remake komédie Po čom ženy túžia bude tentokrát o žene, ktorá dokáže počuť myšlienky mužov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Komédia What Men Want dorazila s oficiálnym trailerom. Bude to zábava?

Spomínate si ešte na romantickú komédiu Po čom ženy túžia s Melom Gibsonom z roku 2000? Išlo o úspešnú snímku a viacero divákov sa k nej dodnes vracia. No, a keďže dnešná doba praje remakom, tak sa novej verzie dočká aj tento film. Tentokrát však nebudeme počúvať myšlienky žien, ale mužov.

V komédii What Men Want totiž bude hlavnou hrdinkou športová agentka Ali Davis (Taraji P. Henson). Tá má problémy kariérne sa pohnúť vo sfére obývanej takmer výhradne mužmi. Keď však získa schopnosť počuť myšlienky mužov, neváha túto schopnosť využiť vo svoj prospech.

Režíruje Adam Shankman a okrem Henson sa vo vedľajších úlohách predstavia aj Tracy Morgan, Aldis Hodge, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey a Josh Brener

Súdiac podľa ukážky, zrejme nemôžeme očakávať mnoho nového. Nápad je síce stále nosný a dajú sa na ňom vystavať solídne vtipy, ale tie by sme v traileri márne hľadali. Stále to samozrejme môže byť slušná komédia, avšak predsa len by to chcelo nejaký originálnejší prístup.

Zatiaľ snímka totiž pôsobí dojmom, že by jej to viac svedčalo na Blu-ray/DVD nosičoch, prípadne na nejakej streamovacej platforme. Ale uvidíme a radi sa necháme prekvapiť. Do amerických kín film zamieri 11. januára (leden) 2019. Ako sa trailer pozdával vám?

Domov
Zdieľať
Diskusia