Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2018 o 16:21
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vrahovia Benicio Del Toro a Paul Dano plánujú v dramatickom seriáli Bena Stillera útek z väzenia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriál Escape at Dannemora dorazí túto jeseň.

Pozoruhodne vyzerajúca miniséria Escape at Dannemora nám rozpovie neuveriteľný skutočný príbeh o dvoch odsúdených vrahoch. Richard Matt (Benicio Del Toro) a David Sweat (Paul Dano) si odpykávajú svoje tresty vo väznici v New Yorku, ale v lete roku 2015 sa rozhodnú utiecť.

K ich plánu sa pridá aj zamestnankyňa väznice Tilly Mitchell (Patricia Arquette), ktorá s oboma mužmi udržuje intímny pomer. Práve ona zohrá kľúčovú rolu v ich pláne úteku. Ten následne rozpúta obrovské policajné pátranie.

Za réžiou stojí herec Ben Stiller a okrem spomenutých hercov uvidíme aj Bonnie Hunt, Erica Langea a Davida Morseho. Príbeh rozhodne vyzerá zaujímavo, navyše projektu nechýbajú kvalitní herci, takže trailer nás určite nalákal.

Ben Stiller už ako režisér má dostatok skúseností, tak budeme dúfať, že nám doručí poriadnu pecku. Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že by sa mu to mohlo podariť. Miniséria bude mať 8 epizód a jej premiéra sa uskutoční 18. novembra (listopad) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia