Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2018, 10:51
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Facebook už onedlho spustí vlastnú zoznamku. Vo funkcii Dating budeš mať na výber hneď päť rôznych pohlaví

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Momentálne je funkcia v štádiu testovania.

Najväčšia sociálna sieť na svete má v pláne svojou novinkou konkurovať Tinderu či Badoo. Facebook totiž pracuje na novej funkcii s názvom Dating, a teda randenie, ktorá bude slúžiť používateľom ako klasická internetová zoznamka. Facebook ju avizoval už v máji tohto roka na developerskej konferencii F8. Vtedy sa ešte špekulovalo o samostatnej aplikácii, no ukázalo sa, že napokon bude implementovaná priamo do Facebooku.

Momentálne je zoznamka v štádiu testovania zamestnancami spoločnosti, čo znamená, že sa pravdepodobne čoskoro dočkáme jej oficiálneho spustenia. Dostupné informácie hovoria o tom, že funkciu si budeš musieť zapnúť v nastaveniach. Následne na to by si mal na časovej osi vidieť informácie o používateľoch, ktorí ju taktiež začali používať. V rámci funkcie si dokonca budeš môcť oddeliť profil z Facebooku od toho zoznamkovského.

Služba Dating umožňuje jej používanie všetkým ľudom s rozdielnymi sexuálnymi orientáciami. Dokonca si budeš môcť vybrať z piatich rôznych pohlaví: muž, žena, transžena, transmužnon-binary (genderqueer). Sociálna sieť však chce bojovať proti spamu nastavením limitu na počet osôb, o ktoré môžeš prejaviť záujem. Po tom, ako si s niekým padneš do oka, budete môcť na spoločnú konverzáciu používať Messenger alebo WhatsApp.

Domov
Zdieľať
Diskusia