Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2018, 15:52
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Predátori útočia na Zem a zachrániť ju môže len malá skupina vojakov. Horor od Shanea Blacka dorazil s ďalšou dynamickou ukážkou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Predator prichádza s ďalšími zábermi. Dostaneme vytúženú pecku?

The Predator nepochybne patrí k najočakávanejším titulom roku. Za návratom kultového mimozemského lovca stojí sám Shane Black. Ten si zahral v pôvodnom Predátorovi z roku 1987 a pomáhal aj so scenárom. Za sebou už máme niekoľko trailerov, avšak celková kampaň doteraz pôsobí pomerne rozpačito.

Po prvej ukážke, ktorá bola skôr sklamaním, sme dostali ďalšie dve, pričom zrejme až v tej poslednej sme konečne mali pocit, že to môže byť veľká pecka. Teraz sa nám film pripomína televíznou ukážkou, ktorá pokračuje v stopách posledného traileru. Vďaka krátkosti a údernosti pôsobí upútavka správne našliapnuto a dynamicky.

Stále nemôžeme povedať, že sme na 100% presvedčení, ale nové zábery dokazujú, že by sme v kine predsa len mohli byť spokojní.

Čo príbeh? Quinn McKenna (Boyd Holbrook) sa predstaví ako veliteľ elitnej skupiny vojakov. Jeho syn Rory (Jacob Tremblay) omylom Predátorov privolá na Zem a vystaví ju tak obrovskému nebezpečenstvu. Tentokrát však majú vesmírni lovci vylepšenú DNA a vojaci budú musieť čeliť aj úplne novému druhu Predátora.

V ďalších úlohách sa predstavia herci, ako Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Lochlyn Munro, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Trevante Rhodes či Jake Busey. Do našich kín snímka dorazí pod názvom Predátor: Evolúcia 13. septembra (září) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia