Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2018, 14:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Milovaný mimozemšťan ALF sa vráti na televízne obrazovky. Nový seriál by mal chlpáča posunúť do prítomnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Mimozemšťan sa vracia v novom seriáli.

Existuje množstvo seriálov, ktoré nás sprevádzali detstvom. Jedným z nich bol nepochybne aj ALF, pretože chlpatého mimozemšťana žijúceho v obyčajnej americkej rodine dovtedy nikto nikdy nevidel. Mimozemšťan neznášajúci mačky, ale milujúci ich chuť, sa objavil v štyroch pôvodných sériách, ale seriál bol napokon zrušený v roku 1990.

Popularita chlpáča dosahovala v čase najväčšej slávy obrovské výšiny. ALF sa objavil ako hosť aj v seriáloch ako Matlock a na Slovensku si ho zrejme väčšina z nás dobre pamätá vďaka fenomenálnemu dabingu Stana Dančiaka. Podľa informácií magazínu Variety však za mimozemšťanom už nebudeme musieť dlho smútiť.

Štúdio Warner Bros TV vraj už začalo pripravovať plány na opätovné spustenie kultového seriálu. Prvotné informácie o novom scenári naznačujú, že ALF mal byť od konca poslednej série ukrytý v tajnej americkej základni Area 51 a po dlhých rokoch sa odtiaľ konečne dostane von.


Mimozemšťan by preto v novom seriáli mal začať objavovať všetky možné zmeny v našej spoločnosti, čo neznie ako najhorší základ potenciálnych vtipných príbehov s novými technológiami aj pozmenenými ľuďmi a hodnotami.

Aj keď samotné štúdio odmietlo informácie komentovať, správy vraj potvrdili zdroje priamo zvnútra Warner Bros TV. Zatiaľ nie je jasné, kedy by mal byť seriál opäť uvedený na televízne obrazovky, ale kiežby sa s nakrúcaním poponáhľali, pretože ALF jednoznačne chýba.

Domov
Zdieľať
Diskusia