Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2018, 15:52
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Selena Gomez novými fotkami prekonala rekord Beyoncé na Instagrame

INSTAGRAM SELENA GOMEZ SVETOVÉ REKORDY
Uložiť Uložené

Milión lajkov speváčka dosiahla do trinástich minút.

Selena Gomez v nedeľu oslávila 26. narodeniny. Cez víkend jej priatelia pripravili dokonca dve oslavy - jedno sobotné prekvapenie v zákulisí na koncerte Imagine Dragons a v nedeľu oslávila v kruhu najbližších na jachte. Ako pravá kráľovná Instagramu, ktorou so svojimi takmer 140 miliónmi sledovateľmi právoplatne je, sa so svetom podelila o pár fotografií.

Určite však nečakala, že fanúšikovia jej pripravia ďalšie narodeninové prekvapenie - ďalší rekord na Instagrame. Speváčka tak už nedrží len rekord za najviac sledovateľov na sociálnej sieti, ale aj za post, ktorý dosiahol milión lajkov za najkratší čas. Doteraz si tento rekord držala Beyoncé s jej postami, kde oznamovala svoje tehotenstvo s dvojičkami a následne, keď Rumi a Sir boli už na svete.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Stačilo však zopár exkluzívnych fotiek z oslavy Seleny Gomez, nejaké slová vďaky a Selena mala rekord vo vačku. Milión lajkov dosiahla do trinástich minút. Momentálne je tam srdiečok osemkrát viac a je viac než jasné, že číslo bude ešte väčšie. Čoskoro Selena možno tromfne rekord Kylie Jenner, ktorá má s prvou fotkou svojej dcéry Stormi historicky najvyšší počet lajkov na Instagrame.

 Kylie Jenner a jej najlajkovanejší post

Domov
Zdieľať
Diskusia