Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2018, 10:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Iron Fist preberá po Daredevilovi žezlo ochrancu New Yorku. Prvá ukážka 2. série je nabitá akciou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Môžeme v druhej sérii Iron Fist očakávať zmenu k lepšiemu?

Danny Rand (Iron Fist) prijal Daredevilovu požiadavku a stal sa hlavným ochrancom New Yorku. Do mesta sa v druhej sérii vracia aj Dannyho starý priateľ Davos, no tentokrát sa predstaví v role zloducha. Úloha Iron Fista je však jasná. Brániť mesto proti akémukoľvek narušiteľovi a za akúkoľvek cenu.

Prvá séria Iron Fista nebola úplným prepadákom, zlízla si kritiku za pomalšie tempo, menej výrazný obsah a dokonca i za neprofesionálne prevedenie bojovej choreografie – najmä zo strany Finna Jonesa. Aj z toho dôvodu sa musel herec pred natáčaním druhej série podrobiť niekoľkomesačnému výcviku v rámci bojových umení.

A ako vidíme v ukážke nižšie, tak trénovanie sa zrejme oplatilo. Kvôli krátkosti teaseru však zatiaľ nemôžeme povedať, či v 2. sérii dôjde k náprave chýb predchádzajúcich častí. Ostatne, posúďte sami.

Po jeho boku sa opäť objaví Jessica Henwick, hrajúca Iron Fistovu priateľku Collen Wing. Svoje role by si mali zopakovať aj Tom Pelphrey (Howard), Jessica Stroup (Joy Meachum), Rosario Dawson (Claire Temple) a Sacha Dhawan (Davos).

Z nových hercov by sme sa mali stretnúť s Alice Eve (zatiaľ neznáma rola) a skok od Lukea Cagea k druhej sérii Iron Fist si spraví Simone Missick alias Misty Knight. Druhej série sa  z pozície showrunnera miesto Scotta Bucka ujal Raven Metzner (scenár Elektra, producent Falling Skies, Heroes Reborn, Sleepy Hollow).

Streamovanie nových častí je naplánované na 7. septembra (září) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia