Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2018, 10:17
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pokračovanie výborného hororu Tiché miesto tvorcovia nechcú uponáhľať. Vráti sa aj John Krasinski?

FILMY A SERIÁLY A QUIET PLACE 2
Uložiť Uložené

Producent Tichého miesta sa rozhovoril o chystanom pokračovaní, aj o tom, či môžeme počítať s Johnom Krasinskim.

O tom, že úspešný a kvalitný horor Tiché miesto dostane pokračovanie sme už písali. Scenáristi už údajne majú niekoľko nápadov a my sme zvedaví, čo si pre nás pripravia.

Bude sa však na filme opäť podieľať aj John Krasinski? Podľa najnovších informácií sa zdá, že rozhodne áno. Potvrdil to producent Andrew Form a navyše dodal, že v prípade sequelu majú šťastie, že sa nemusia ponáhľať.

Často som pracoval na projektoch, kde vám štúdio povedalo: 'Do tohto dátumu to musíš stihnúť!',“ prezradil Form. „V tomto prípade sa však nemusíme ponáhľať, čo je skvelé. Takže si vezmeme toľko času, koľko budeme potrebovať.“

Pokračovanie výborného hororu Tiché miesto tvorcovia nechcú uponáhľať. Vráti sa aj John Krasinski?
Zdroj: Paramount Pictures

Zdôraznil, že prvému filmu nechcú v žiadnom prípade urobiť hanbu, takže si všetko poriadne premyslia, aby si boli istí, že dodajú skutočne kvalitný druhý diel.

„Pre nás je to mimoriadne špeciálny film,“ dodal Form. „Bolo by jednoduché, čo najrýchlejšie vyrobiť sequel, tak ako sme to robili v minulosti pri iných snímkach. Ale v tomto prípade podobnou cestou ísť nechceme, naozaj nie. Vezmeme si svoj čas a bude to trvať presne toľko, koľko bude potrebné. Aj druhý diel musí mať kvalitný príbeh.“

Pravdaže, zatiaľ netušíme, či Krasinski bude opäť režírovať, isté však je, že sa s ním pre sequel rozhodne počíta. A to sú rozhodne dobré správy.

Domov
Zdieľať
Diskusia