Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2018 o 20:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Poznáme obsah prvej epizódy z 8. série Game of Thrones! Na internet sa dostali detailné popisy scén a ich dĺžok

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Upozorňujeme, že nasledujúci text obsahuje množstvo spoilerov.

Patríte medzi príliš zvedavých nadšencov Game of Thrones a každý záber z natáčania či akékoľvek informácie zo zákulisia pohnú vaším svetom a nedbáte ani na kopu možných spoilerov? Tak v tom prípade vás určite poteší nižšie priložený dokument, odhaľujúci 70-minútovú stopáž prvej epizódy 8. série a taktiež krátky opis jednotlivých scén.

Uniknutý text sa pravdepodobne dostal na verejnosť od niektorého zo strihačov, ktorý si svoje zápisky akosi neustrážil. Pochopiteľne, nevieme na isto, či nejde iba o podvrh, ale to v prípade uniknutých informácií nevieme predsa nikdy.

Za predpokladu, že môžeme nasledujúcemu dokumentu veriť, v prvej časti finálnej série nás mimo iného čaká scéna s Yarou a jej únoscom Euronom, stretnutie Arye s Gendrym, Jonom a Houndom (tak toto by sme videli veľmi radi), no napríklad aj bližšie neupresnená konfrontácia medzi Jonom a Wymanom Manderlym (vazalom Starkov).

Úsmevné či priam dojemné môže byť ale zároveň aj stretnutie Jona so Samom či dlho strateným bratom Branom. A ktorá z potenciálnych scén zaujala najviac vás?

[LEAKS] Season 8 info from Editing Room, Episode 1 time rundown from r/gameofthrones
Domov
Zdieľať
Diskusia