Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2018, 17:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sieť pizzerií Domino's opravuje diery na cestách. Najviac vraj trpia pizze, ktoré končia v škatuliach rozbité a rozhádzané

ZAUJÍMAVOSTI PIZZA
Uložiť Uložené

Spoločnosť zaujala svojou kampaňou Paving for Pizza.

Aj keď by si tomu nemusel veriť, rozbité cesty nie sú problémom len na Slovensku. Po celom svete sa vodiči stretávajú s dierami, ktoré poškodzujú autá aj psychické zdravie ľudí za volantom. Možno ti nikdy nenapadlo, že rozbité cesty spôsobujú komplikácie aj doručovateľom pizze, ale je to skutočne pravda.

Svetoznáma spoločnosť Domino’s Pizza preto zobrala rekonštrukciu ciest do vlastných rúk a v rámci kampane Paving for Pizza pomáha mestám po celých Spojených štátoch amerických vypĺňať diery a urovnávať cesty. Do škatúľ s pizzami nainštalovali kamery a nechali svoje doručovateľské autá prejsť po dierach, aby všetkým ukázali, že najviac trpia práve čerstvé pečené dobroty.

Namiesto bezchybnej pizze potom ľudia po otvorení škatule neveria vlastným očiam, keďže diery na ceste jednotlivé trojuholníčky rozhádžu po celom balení. Domino’s je na svoju novú kampaň právom hrdá, pretože opravovaním ciest nepomáha iba milovníkom pizze, ale aj obyčajným ľuďom, ktorí budú z vyhladených ciest profitovať rovnako. Kiežby sa slovenská pobočka rozhodla pomôcť slovenským cestám podobným spôsobom.

Domov
Zdieľať
Diskusia