Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2018, 9:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Deadpool mal v potitulkovej scéne cestovať v čase a uškrtiť novonarodeného Hitlera. Namiesto toho sme v kine videli niečo ešte geniálnejšie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tak takúto potitulkovú scénu by sme brali všetkými desiatimi.

Deadpool je už za nami a aj keď na niektorých z vás premiéra ešte len čaká, táto informácia vám film nijako nepokazí. Keď sa tvorcovia rozhodovali, čo dať do potitulkovej scény, zdá sa, že na výber mali medzi trojicou skvelých nápadov.

Prvým bol Chris Evans ako Human Torch z Fantastic Four na konkurze do X-Force, druhý sa nakoniec dostal aj do filmu, no a tretí bol pretavený do scény, ktorá bola aj natočená. 

Išlo o cestovanie v čase vďaka Cableovmu prístroju. Deadpool sa vrátil do momentu, kedy sa narodil malý Adolf Hitler s cieľom uškrtiť ho ako novorodeniatko. Bolo to však pre neho náročné, a tak malému drobcovi nakreslil fixkou jeho povestné fúzy, čo mu dodalo guráž. V scéne nakoniec lil Hitlera uškrtil. 

Išlo by o scénu, ktorú by rozoberal skutočne celý svet (trošku ma prekvapuje, že hoci niečo podobné urobil aj Wolfenstein 2 minulý rok, nikto to veľmi neriešil). Je škoda, že sme ju neuvideli, no natočená je, takže sa jej možno niekedy dočkáme. Či už v bonusoch na Blu-ray alebo na internete.

 

Miesto toho sme na konci filmu uvideli pravdepodobne najgeniálnejšiu potitulkovú scénu vôbec.  A teraz už budú nasledovať spoilery. Negasonic v nej opravila pre Deadpoola stroj času, a ten sa následne vybral napraviť chyby minulosti.

Najprv zachránil svoju milujúcu priateľku Vanessu, no hneď na to sa rozhodol zabiť Deadpoola z X-Men: Origins a následne aj Ryana Reynoldsa, aby tak nikdy Green Lantern nevznikol. 

Predsa sme sa teda na koniec dočkali Wolverinovho camea. Až nám pri tom pohľade pukalo srdce, no zrejme je to jasným znamením, že Jackman skutočne a nadobro s touto rolou skončil. Tak či onak nás táto scéna neuveriteľne potešila. Reynolds je od svojich hriechov navždy očistený a my sa už nevieme dočkať, čo nám prinesie nabudúce. 


Genialitu tejto scény ocenil aj CCO Marvel Entertainment Joe Quesada



Domov
Zdieľať
Diskusia