Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2018, 10:34
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Mila Kunis a jej kamarátka sa v akčnej komédii stávajú terčom nájomných vrahov a popri tom musia zachrániť svet

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Lionsgate zverejnilo oficiálny trailer pre snímku The Spy Who Dumped Me. Tá sa spolieha najmä na bláznivé ženské duo a množstvo humorných situácií.

Akčnou komédiou s názvom The Spy Who Dumped Me sme sa u nás naposledy zaoberali ešte koncom marca (březen), keď boli zverejnená dvojica plagátov a zopár dní na to aj teaser trailer.

Štúdio Lionsgate sa však tentokrát konečne vytasilo už aj s oficiálnou ukážkou. Tá odhaľuje niekoľko celkom nových záberov a opäť raz vsádza najmä na bláznivé ženské duo, ktoré sa počas svojho dobrodružstva dostane do mnohých humorných situácií.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nám predstaví kamarátky Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon), ktoré si žijú celkom pokojným životom. Proti svojej vôli sa však nechajú zatiahnuť do medzinárodnej konšpirácie.

Bývalý priateľ Audrey je totiž špión v službách CIA a po krku mu ide skupina po zuby ozbrojených zabijakov. Kamarátky tak musia prísť na spôsob, ako neprísť o život a len tak mimochodom zachrániť svet.

Mila Kunis a jej kamarátka sa v akčnej komédii stávajú terčom nájomných vrahov a popri tom musia zachrániť svet
Zdroj: Lionsgate

Za réžiou stojí Susanna Fogel (Life Partners), ktorej so scenárom vypomáhal David Iserson (seriál Mr. Robot), no a okrem vyššie spomínaných herečiek si zahrá napríklad aj Sam Heughan, Justin Theroux, Gillian Anderson, Hasan Minhaj či Ivanna Sakhno.

Premiéra snímky The Spy Who Dumped Me je u nás momentálne naplánovaná na 9. augusta (srpen) 2018. Čo hovoríte na najnovší trailer? Navnadil vás do kina, alebo ste sa iba utvrdili v názore, že sa tomuto film vyhnete?

Domov
Zdieľať
Diskusia