Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2018, 13:57
Čas čítania 0:00
Adam Lukáč

V hoteli Hilton nájdeš luxusnú gamerskú izbu s našlapaným počítačom a pohodlným kreslom. Za jednu noc zaplatíš pár stoviek eur

TECH
Uložiť Uložené

Sen každého hráča je zoskupený v jednej izbe s luxusným vzhľadom a profesionálnym vybavením.

Jedna z prevádzok siete hotelu Hilton je po novom vybavená izbou preplnenou hráčskymi technológiami. Izbu si do parády zobrala známa firma Alienware a tá svojím logom nešetrila. Nájdeš ho totiž dokonca aj v kúpelni.

Celá miestnosť je ladená do jednoduchého dizajnu a hernú atmosféru cítiť hlavne vďaka farebnému osvetleniu všade naokolo. Za 349 dolárov si vieš zahrať, čo ti chutí. Vo výbave nájdeš počítač s procesorom od Intelu i7 7800 a našlapanou grafikou Nvidia GTX 1080ti. K tomu si predstav 65" 4K OLED telku a pohodlné pretekárske kreslo.

Virtuálna realita v podobe Oculus Rift je samozrejmosťou a nájdeš tu aj exkluzívne ovládače Xbox Elite

Ak chceš klasiku, tak ťa ne druhej strane čaká výkonný notebook, samozrejme, značky Alienware napojený na 34" ultra-wide monitor. Okrem herných šialeností si na izbe určite všimneš výhľad na pláž a čaká ťa tam aj pohodlná posteľ či tuli vak. Čo povieš? My by sme v takejto izbe posteľ nepotrebovali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia