Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2018, 10:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jeden z najlepších seriálov súčasnosti, krvavý a hororový Ash vs Evil Dead, bol zrušený. Skončí poslednou časťou 3. série

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Televízia Starz zarmútila mnohých priaznivcov projektu po celom svete. Môže za to prudký pokles sledovanosti.

Prinášame smutnú správu pre všetkých fanúšikov obľúbeného seriálu Ash vs Evil Dead. Ten sa momentálne blíži do finále svojej tretej série, no podľa najnovších informácií pôjde zároveň o koniec celého projektu.

Televízia Starz, ktorá seriál zastrešuje, totiž zaznamenala prudký pokles sledovanosti, a tak sa ho rozhodla zrušiť.

Jeden z najlepších seriálov súčasnosti, krvavý a hororový Ash vs Evil Dead, bol zrušený. Skončí poslednou časťou 3. série
Zdroj: Starz

V seriálovom pokračovaní kultovej komediálno-hororovej trilógie Evil Dead sme si mohli užívať šialené dobrodružstvá Asha Williamsa (Bruce Campbell), ktorému boli nablízku aj postavy, ako Pablo Simon Bolivar (Ray Santiago), Ruby (Lucy Lawless) či Kelly Maxwell (Dana DeLorenzo).

Na seriáli dokonca pracoval aj Sam Raimi, teda režisér pôvodnej trilógie. A hoci seriál Ash vs Evil Dead dostal stopku od televízie Starz, nikde nie je napísané, že sa už s Ashom nikdy nestretneme.

Priaznivcom tak ostáva dúfať, že sa niekedy v budúcnosti dočkajú seriálového pokračovania od nejakej inej stanice, prípadne rovno nového filmu. Budúcnosť tohto projektu je ale momentálne vo hviezdach. Sledovali ste/sledujete seriál? A mrzí vás, že po tretej sérii skončí?

Domov
Zdieľať
Diskusia