Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2018, 16:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ochutnal by si burger s opečenou tarantulou? Americká reštaurácia dopĺňa svoje pokrmy aj mäsom z korytnačky či aligátora

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Hamburger posunutý na úroveň, aká tu ešte nebola.

Pri prechádzke po Bratislave narazíš na každom rohu na reštauráciu ponúkajúcu hamburgery. Ani jedna z nich však neposkytuje pokrm, akým zaujala reštaurácia Bull City Burger and Brewery v americkom meste Raliegh v štáte Severná Karolína. Do svojho menu pridali špecialitu, ktorá pozostáva z opečenej tarantuly položenej priamo na tvojom obľúbenom hovädzom mäse.


Na Twitteri sa zjavila aj fotografia tejto exotickej dobroty, pričom reštaurácia nemá neobmedzený počet pavúkov, a tak vyhlásila lotériu o to, kto si bude môcť burger dopriať. Na vstup do nej musíš investovať 30 dolárov a ak potom vyhráš a zješ celého pavúka aj so svojím burgrom, dostaneš vlastné tričko znázorňujúce tvoj hrdinský čin. Tarantula samozrejme nepredstavuje pre tvoje zdravie žiadne riziko, a tak si na nej môžeš pochrumkať bez strachu.

Ľudia na internete nechceli veriť vlastným očiam, keď zbadali pavúka na hamburgeri, ale samotná reštaurácia je na svoj výtvor hrdá. Zákazníci prirovnávajú chuť pavúka ku krabovi a v ústach vraj zanecháva aj kovovú pachuť. Treba podotknúť, že každé hryznutie chutí rozdielne, a preto majú nožičky aj telo svoju výnimočnú chuť. Americká reštaurácia nezaujme len tarantulami na burgroch. Pravidelne organizuje mesiac exotického jedla, kde si môžeš svoj burger dochutiť divinou, mäsom z korytnačky či dokonca aligátorom.


Domov
Zdieľať
Diskusia