Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2018, 18:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nadľudská výdrž a ešte aj zmysel pre humor. Mužskí sexuálni roboti prichádzajú na trh a výrobcovia sľubujú nezabudnuteľný zážitok

TECH ROBOTIKA
Uložiť Uložené

Muži by sa vraj mali začať strachovať, pretože na trh prichádzajú lákaví sexuálni roboti.

Aj na našom webe sme už napísali množstvo článkov o sexuálnych bábikách. Drvivá väčšina z nich informovala o bábikách ženského pohlavia, ktoré boli určené pre mužov. Jednotlivé spoločnosti vyrábajúce sexuálne bábiky a roboty si však v poslednej dobe začali uvedomovať, že ženy vedia byť rovnako osamelé ako muži.

Na trh preto prichádza robot s menom Henry, ktorý síce nie je najlacnejší, ale ženy za svoje peniaze získajú dostatok funkcií. Henry nebude slúžiť len ako sexuálny objekt, pretože obsahuje umelú inteligenciu. Svojho majiteľa, alebo teda majiteľku, bude vedieť privítať pri príchode domov, zvládne viesť aj jednoduchú konverzáciu o filmoch či seriáloch a najmä má aj vlastný zmysel pre humor.

Vie rozprávať vtipy a rozosmievať svoju majiteľku, takže spĺňa veľké množstvo podmienok, ktoré by si ženy stanovili aj pri hľadaní živého muža svojich snov. Samozrejmosťou je aj nadľudská sexuálna výdrž. Tej vraj nedokáže konkurovať žiadny muž. Na druhej strane, zamrzí jeho cena. Henry bude dostupný vo viacerých verziách za ceny od 9 do 12-tisíc eur, čo je pre bežnú Slovenku zrejme priveľká cena za dokonalého umelého muža.

Odporúčané
Vysávače Roomba špehovali testerov na záchode. Na verejnosť sa dostali podozrivé fotky Vysávače Roomba špehovali testerov na záchode. Na verejnosť sa dostali podozrivé fotky 18. januára 2023, 16:33

Odborník na vývoj umelej inteligencie David Levy dokonca mužov varoval, že by ich postupom času mohli sexuálni roboti dokonca nahradiť. Myslí si, že ženám sa budú umelí muži zdať rovnako atraktívni ako skutočné ľudské verzie. Argumentuje aj so slovami o tom, ako sa zlepší samotný zážitok, keď budú môcť namiesto vibrátora použiť muža schopného dotykovej spätnej odozvy.

Domov
Zdieľať
Diskusia