Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2017, 18:34
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sexuálna bábika reaguje na ľudský dotyk a pamätá si, ako sa k nej správaš. V Rakúsku ich už muži začínajú preferovať pred ženami

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Samantha využíva pokročilé technológie a muži ju majú radi.

Naša spoločnosť sa dostala do bodu, v ktorom čoraz viac ľudí preferuje intímny zážitok s inteligentnou robotickou sexuálnou bábikou ako so skutočným človekom. Najnovšia vychytávka v robotickom priemysle sa volá Samantha the Sex Doll na nedávnom festivale Ars Electronica Festival v rakúskom Linzi zaujala stovky záujemcov a zvedavcov. Samantha nie je iba obyčajnou bábikou, pretože obsahuje aj umelú inteligenciu a dokáže sa prispôsobovať situácii, v ktorej sa práve nachádza. Bábika vie zareagovať na ľudský dotyk, človeka nemá problém objať a vďaka prepracovanému systému zvláda aj vzdychať, pričom má schopnosť zapamätať si osoby, s ktorými sa už dostala do styku.

Samantha s ľuďmi komunikuje podľa toho, ako sa k nej v minulosti správali, takže nepríjemné správanie z tvojej strany bude odmenené aj negatívnym prístupom zo strany bábiky. Pri nežných dotykoch pŕs reaguje bábika vzdychaním a dokonca je naučená aj replikovať ženský orgazmus. Okrem toho sa vie Samantha opýtať aj zopár základných otázok ako „Ako sa máš?“ a jej tvorca Sergi Santos je s ňou veľmi spokojný. Aj keď je trh so sexuálnymi bábikami ešte v plienkach, zo svojho sídla v Barcelone už Sergi predal 15 bábik a zákazníkov neodradila ani cena vo výške 3700 eur. Prítomnosť Samanthy na festivale v rakúskom Linzi pritom nebola úplne náhodná, pretože najmä v Rakúsku sa v poslednom období dostali sexuálne bábiky do takej obľúby, že muži v nevestincoch občas preferujú práve robotickú bábiku pred zážitkom so skutočnou ženou.


Domov
Zdieľať
Diskusia