Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2018, 23:14
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Famózne 460-koňové BMW M4 CS sa v parádnom videu ukázalo v tom najlepšom svetle

TECH BMW
Uložiť Uložené

Známy výrobca olejov má na konte ďalší podarený vizuál.

Reklamné spoty zo strany výrobcu motorových olejov Pennzoil sme tu už mali neraz, keďže zďaleka nejde o prvé video tohto druhu. Ako už tušíte, aj tentokrát je v hlavnej úlohe strhujúca akcia, skvelé zábery a samozrejme špičkový stroj. V najnovšej reklame si totiž zahviezdilo BMW M4 CS, čiže vyšperkovaná verzia tradičného športového zástupcu strednej triedy. Pod jeho kapotou pracuje radový 3-liter s výkonom 460 koní, pričom pre úplnosť, na zadné kolesá je sila posielaná prostredníctvom dvojspojkovej prevodovky M DCT.

Žltý exemplar odkazujúci na firemnú identitu uniká zo slávneho okruhu Nürburgring. Za jeho volantom sedí Rhys Millen, ktorý vďaka efektným záberom a vydarenej jazde najmä bokom predvádza slušný zážitok. Ostatne, posúdte sami, my už len dodajme skutočnosť, že za opätovnou prítomnosťou vozidla značky BMW v reklame od firmy Pennzoil stojí rozsiahla spolupráca. Ide totiž o odporúčaného výrobcu olejov pre bavoráky v rámci USA.

Domov
Zdieľať
Diskusia