Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2018, 20:02
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Dospelá žena nosí plienky a kŕmi ju jej priateľ. Jess sa rozhodla žiť ako malé dieťa

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA
Uložiť Uložené

Nezvyčajný vzťah si však obidvaja užívajú.

Keď sme boli deti, vždy sme túžili po tom byť starší, no akonáhle sa blížime k tým vekovým hraniciam, kedy naozaj treba prebrať zodpovednosť, mnoho z nás stráca ilúzie a radšej by sa nudnému životu asociovaného s nevzrušujúcou dospelosťou vyhlo. 23-ročná Jess sa s týmto vysporiadáva naozaj zvláštnym spôsobom. Doslova sa správa ako dospelé dieťa a v podstate ide o dospelé bábätko.

Treba ju kŕmiť, ustielať a jej ochotný priateľ Stephen dokonca mení aj Jessine plienky. Samotné dievča však s názvom "dospelé dieťa" nesúhlasí. Tvrdí, že sa venuje svojmu YouTube kanálu, Instagramu, streamovaniu na internete a podobným veciam. Má vlastný web a miluje umenie, spieva, skrátka záležitosti bežných ľudí. To, že sa správa ako dieťa, je len ďalšia stránka jej osobnosti. Nejde pritom o sexuálny fetiš, skôr o bežnú súčasť Jessiných a Stephenových dní. Jess ich vzťah nazýva normálnym a zdravým. Napokon, pomimo svojej nezvyčajnosti vedie normálny život.

Domov
Zdieľať
Diskusia