Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2018, 17:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Po prvej veľkej výplate opustíš aj vlastnú ženu. 50 Cent zaútočil na Conora McGregora za to, že si z neho bojovník uťahoval

ZAUJÍMAVOSTI 50 CENT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Raper 50 Cent nemá rád, ak si z neho niekto uťahuje.

Conor McGregor a 50 Cent sa nemajú v láske. Už pred zápasom proti Floydovi Mayweatherovi si na verejnosti vymenili hneď niekoľko nadávok a zdá sa, že konflikt pokračuje až dodnes. Pred zápasom napadol McGregor legendárneho rapera so slovami, že je falošný zbankrotovaný chlapík, čo sa 50 Centovi samozrejme nepáčilo.

Odkázal Írovi, že bojuje proti Floydovi a nie proti nemu, čo zdanlivo konflikt ukončilo. Conor však nedávno objavil novú edíciu rebríčka najbohatších ľudí na svete od magazínu Forbes, kde okrem iného Jay-Z predbehol po rokoch Diddyho. Bojovník mu za úspech zablahoželal a nezabudol pripomenúť, že keď onedlho vyjde rebríček najlepšie platených športovcov, McGregor predbehne aj Cristiana Ronalda a zrejme zakotví na najvyššej priečke, ako dokonca sám predpovedal.

V príspevku na Instagrame stihol uraziť aj Mayweathera, ktorého nazval mŕtvym bojovníkom bez akýchkoľvek bočných príjmov, ale nezabudol ani na 50 Centa. Viackrát mu odkázal, aby si ho na sociálnej sieti odblokoval a naučil sa prijať prehru, čím ho kvalitne vyprovokoval.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

50 Cent na svoj Instagram zavesil odpoveď v podobe videa, kde bojovníkovi naložil rovno na rodinu. „Milujú kúsok Mcgregora. Dávajú sa podľa neho ostrihať. Všetko. Hneď po prvej veľkej výplate rovno opustia svoju sku*venú manželku aj deti rovnako ako McGregor.“ Príspevok bol onedlho vymazaný, ale zachoval sa na Youtube, pričom Conor sa k urážkam jeho rodiny zatiaľ nevyjadril. Aj v konfliktoch však existujú hranice.  

Domov
Zdieľať
Diskusia