Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2018, 16:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hviezdy zo Stranger Things, Split či Captain Fantastic bojujú o prežitie v mysterióznom traileri pre psychologický horor

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marrowbone si po prezretí traileru môžete rovno pozrieť na domácich obrazovkách.

O horore Marrowbone sme už čo-to písali a priniesli sme vám z neho aj pár záberov. Horor už debutoval v niektorých kinách v zahraničí, no u nás sa ho zrejme nedočkáme. Najnovší trailer ale aspoň pripomína, že sa k nemu môžete dostať aj inými spôsobmi. Vyzerá to pritom celkom slušne. Ak máte podobné filmy radi, zrejme by ste mu mali dať šancu.

Snímka sa zameria na osud piatich súrodencov, ktorí sa po smrti svojej matky utiahnu na záhadnú farmu. Ale zdá sa, že tam nie sú celkom sami. Pôjde o striktne psychologický thriller, alebo sa k slovu dostanú aj nadprirodzené sily? Zatiaľ s určitosťou nevieme a ukážka si dáva pozor, aby zbytočne veľa neprezrádzala. Ako prvé malé lákadlo ale rozhodne funguje.

Marrowbone nakrútil Sergio G. Sánchez (napísal scenár k hitu The Orphanage) a týmto filmom bude debutovať na veľkom plátne. Produkuje aj J. A. Bayona (A Monster Calls) či Álvaro Augustin (Faunov labyrint).

Okrem Taylor-Joy uvidíme aj Miu Goth (A Cure for Wellness), Georgea MacKaya(Captain Fantastic), Charlieho Heatona (Stranger Things), Kyle Sollera (Fury), Roberta Nairneho (The Crown) či Nicolu Harrison (Control). 

Domov
Zdieľať
Diskusia