Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. februára 2018, 9:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sacha Baron Cohen točí ďalší tajný film, kde si z ľudí robí srandu. Terčom jeho vtipov sa údajne stal aj O. J. Simpson

FILMY A SERIÁLY SACHA BARON COHEN
Uložiť Uložené

Po úspechu Borata už Bruno nezaujal tak veľmi, no po rokoch sa Cohen vracia k tajným komédiám.

Grimsby bola skvelá komédia. Nepoznám nikoho, kto by sa na nej nebavil (doteraz nechápem, ako na tú rolu mohol Mark Strong kývnuť), aj keď chápem ľudí, ktorí ňou pohŕdajú. Rovnako tak chápem rozhorčenie celebrít a ľudí, ktorí Cohenovi v minulosti naleteli na jeho fóry. 

Reč je o snímkach Borat a Bruno, kedy sa z Cohena stal niekto iný a doplácalo na to hlavne USA. Kazachský dobrodruh nás bude baviť ešte veľmi dlho, no po týchto dvoch filmoch už Cohen viac nemohol točiť podobné projekty, pretože by na neho ľahko prišli. 

Zdá sa však, že to ešte raz predsa len vyskúšal. Už dlhšiu dobu totiž údajne natáča ďalšiu tajnú komédiu, pre ktorú zmenil imidž. Najnovšie správy dokonca hovoria o tom, že O. J. Simpsonovi zaplatil 20 tisíc dolárov len pre to, aby sa s ním stretol v hotelovej izbe. Stavíme sa, že prítomný bol aj štáb. 


Čo sa tam ale dialo skutočne ostáva záhadou. Cohen odmieta prehovoriť, OJ len potvrdil, že sa s ním stretol a nikto akosi nechce o žiadnom filme ani počuť.

My len dúfame, že vtip s OJ-om si nechal až na koniec, keďže hrozí, že jeho krytie sa teraz prevalilo a nijaká celebrita sa s ním nebude chcieť stretnúť, respektíve si bude každý v USA vedomý, že Cohen niečo chystá a nikto nie je v bezpečí. Tak či tak, dúfame, že skutočne ide o ďalší Cohenov nezabudnuteľný projekt.

Domov
Zdieľať
Diskusia