Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018, 9:56
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Skvelý seriál Fargo dostane vytúženú štvrtú sériu. Kvôli vyťaženosti jeho tvorcu sa však natáčanie nezačne skôr než v roku 2019

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Noah Hawley je momentálne naozaj zaneprázdnený muž. No popri prácach na seriáli Legion či na celovečeráku s Doctorom Doomom nezabúda ani na obľúbené Fargo.

Úprimne povedané, so štvrtou sériou vynikajúceho Farga sme už pomaly ani nepočítali, hoci sme nikdy neprestali dúfať. Tvorca tohto projektu Noah Hawley sa ešte v priebehu minulého roka vyjadril, že sa do ďalšej série nepustí, kým nebude mať naozaj dobrý nápad. Navyše, okrem prácach na seriáli Legion má v kalendári aj celovečerák s Doctorom Doomom, ktorý by mal sám zrežírovať.

Teraz sa však zdá, že si na Fargo predsa len nájde čas, a to aj napriek extrémnej vyťaženosti. Ako totiž vo svojej správe uvádza šéf stanice FX Network John Landgraf, Noah dostal nápad a štvrtá séria Farga nakoniec určite bude. No kvôli nedostatku Hawleyho času nezačne natáčanie skôr než v roku 2019. Na kvalitu sa ale počkať rozhodne oplatí, no nie? Ste radi, že sa Fargo vráti s ďalšou sériou?

Skvelý seriál Fargo dostane vytúženú štvrtú sériu. Kvôli vyťaženosti jeho tvorcu sa však natáčanie nezačne skôr než v roku 2019
Zdroj: FX Networks
Domov
Zdieľať
Diskusia