Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2017, 16:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Trailer na akčnú pecku Sicario 2 je už konečne tu! Pripravte sa na drsné a brutálne pokračovanie, ktoré vo vás vyvolá zimomriavky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bude Sicario 2 tak drsné a brutálne, že oproti nemu možno prvú časť nazvať iba obyčajnou komédiou? No, tieto slová vyšli z úst samotného scenáristu Taylora Sheridana a zdá, že nebol ďaleko od pravdy.

Scenárista Taylor Sheridan a režisér Stefano Sollima dostali pri práci na pokračovaní úspešného Sicaria dostatočnú voľnosť, a preto ich snímka bude ešte surovejšou a ťažšie stráviteľnejšou, o čom z časti vypovedá i samotný trailer. Do filmu sa ako inak vráti famózny zabijak Alejandro (Benicio Del Toro) a výrazný agent CIA, Matt Graver (Josh Brolin). 

Drogové kartely sa pokúšajú cez mexicko-americké hranice pašovať nebezpečných teroristov, a preto sa do akcie musí vložiť aj americká tajná služba na čele s Graverom. Na pomoc mu príde aj charizmatický Alejandro, ktorý v očakávanom pokračovaní akčného Sicaria čelí morálnej dileme. Premiéry sa dočkáme v lete budúceho roku, konkrétne 28. júna (červen) 2018. Aj vy sa už neviete dočkať?

Domov
Zdieľať
Diskusia