Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2017, 15:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Modelka vyrazila do ulíc New Yorku s namaľovaným oblečením na takmer nahom tele. Nikto jej nechcel uveriť, že na sebe nič nemá

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Umelkyňa Jen Seidel zase so svojím výtvorom zabodovala.

Nedávno namaľovala dvom modelkám oblečenie na telo a poslala ich do posilňovne, aby zistili, či ich do nej vôbec pustia, ale potom už stihla odcestovať do New Yorku. V americkej betónovej džungli sa Jen Seidel stretla s modelkou Lili Jasmijn a vďaka svojim zručným rukám premenila jej telo na dokonalý vianočný sveter aj obtiahnuté nohavice. Následne ju poslala do ulíc, kde sa zastavili pri Rockeffelerovom Centre a zrejme jednom z najznámejších vianočných stromčekov na svete. Neskôr si zašli aj do rôznych newyorských reštaurácií, kde si tradične vymieňali mikulášske čiapky s návštevníkmi a potom ich ohurovali so slovami, že Lili na sebe nemá žiadne oblečenie okrem nenápadných pokrývkach pŕs a samozrejme nohavičiek.

Najbizarnejšia situácia však nastala až v momente, keď na ulici stretli atraktívneho Santa Clausa, ktorý sa okamžite začal vyzliekať a chcel si s Lili vymeniť sveter. Neveril jej, že na tele nemá oblečené žiadne šaty, ale po chvíli zistil, kde je pravda. Umelkyňa Jen preto opäť zabodovala, pretože namaľované oblečenie si nikto nevšimol a keby pravdu nikomu neprezradili, Lili by pokojne mohla po meste behať ešte zopár hodín bez povšimnutia.

Domov
Zdieľať
Diskusia