Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2017, 21:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ktorý raper dobieha Rytmusa v zárobkoch?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Predstavujeme ti ďalšie pokračovanie Freshnews, kde sa dozvieš, čo podstatné sa doma aj v zahraničí udialo za posledných 7 dní.

Snáď už mnohí z vás mali možnosť zvyknúť si na náš nový formát, v rámci ktorého vám v pravidelných intervaloch predstavujeme tie najdôležitejšie novinky z domova aj zo sveta. Pravidelne každú nedeľu o 18:00 na našom oficiálnom youtube nájdeš dávku informácií a zostaneš tak v obraze, ale tiež zostrih toho najdôležitejšieho z našej tvorby vrátane reportáži a rozhovorov. 

Výnimkou samozrejme nie je ani dnešok, pričom sme si pre vás už tradične prichystali viacero prekvapení. Tým prvým je špeciálny hosť, ktorým je Barborka a zvyšok sa už dozvieš zo samotného videa. Opäť sme si pripravili pre fanúšikov aj zaujímavú súťaž, takže sa pohodlne usaď a pripomeň si všetko, čo priniesol zatiaľ posledný predvianočný týždeň.

Domov
Zdieľať
Diskusia