Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2017, 19:39
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Mr. Robot bude naďalej pokračovať v hackovaní aj vo štvrtej sérii. O réžiu sa opäť postará tvorca seriálu Sam Esmail

FILMY A SERIÁLY MR. ROBOT
Uložiť Uložené

Tešíte sa na štvrtú sériu tohto úžasného seriálu?

Stanica USA Network oznámila, že ich najúspešnejší počin s názvom Mr. Robot bude pokračovať štvrtou sériou. Tvorca projektu a zároveň aj výkonný producent Sam Esmail sa na svojom Instagramovom účte podelil o fotku, na ktorej sa nachádzajú scenáristi, stojaci za seriálom. Esmail taktiež režíroval každú epizódu druhej a tretej série seriálu.

 

Calm down everyone. #MrRobot season_4.0 writers' room is officially open for business.

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Esmail (@samesmail),

Finále tretej série malo v USA premiéru včera. Seriál vyniesol hercovi Christianovi Slaterovi (True Romance) nomináciu na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší mužský herecký výkon vo vedľajšej úlohe v televíznom filme alebo minisérii. Otázkou zostáva, či sa mu ju podarí premeniť, pri takej silnej konkurencii, akou sú herci Alfred Molina (Feud), Alexander Skarsgard (Big Little Lies), David Thewlis (Fargo) či David Harbour zo seriálu Stranger Things. Viac sa o nomináciách na toto ocenenie dočítate v tomto článku. Mr. Robot teda bude pokračovať štvrtou sériou, o čom sa vyjadrila aj oficiálna stránka seriálu prostredníctvom služby Facebook, kde uverejnili krátky teaser trailer. Získal si vás seriál? Ktorá séria je podľa vás doposiaľ tou najlepšou? 

Domov
Zdieľať
Diskusia