Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 9:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Dokáže nás Insidious vystrašiť aj po štvrtýkrát? Ďalší trailer s množstvom desivých scén hovorí sám za seba

FILMY A SERIÁLY INSIDIOUS 4
Uložiť Uložené

Väčšina fanúšikov série sa zhoduje na tom, že treťou časťou Insidious mierne upadol. Bude štvorka opätovným návratom k prvotriednemu hororu?

Insidious od Jamesa Wana a Leigha Whannella si určite nemusíme nijak zdĺhavo predstavovať. Tento horor je medzi svojimi fanúšikmi dobre známym pojmom a popri The Conjuring tvorí asi zatiaľ najpopulárnejšiu hororovú sériu 21. storočia. V najnovšej časti sa opäť stretneme s parapsychologičkou Elise Rainerovou (Lin Shaeye). Tá sa vydáva do mestečka Five Keys, kde sa dostáva do strašidelného domu, v ktorom bude mať čo dočinenia s nadprirodzenými javmi. 

Za réžiou filmu tentokrát stojí nováčik Adam Robitel (béčkový horor Taking of Deborah Logan) a scenár napísal Leigh Whannell (rovnako aj pri predošlých častiach). Premiéra filmu je stanovená na 4. januára (ledna) 2018. Ako to zatiaľ vidíte? Bude podľa vás Insidious: The Last Key parádnym hororom a veľkým prekvapením? Alebo naopak ťažkým prepadákom, ktorým už séria nadobro stratí svoje renomé? A čo poviete na najnovšiu upútavku?

Domov
Zdieľať
Diskusia