Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 7:50
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

7. séria tradične výborného seriálu Homeland dorazila s debutovým trailerom. Oklamaná Carrie sa v nej postaví proti americkej prezidentke

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriálový klenot americkej stanice Showtime sa už onedlho prirúti na televízne obrazovky s ďalšou novou sériou. Tá sa navyše predstavuje prvým oficiálnym trailerom.

Seriál s názvom Homeland sa od vynikajúcej debutovej série z roku 2011 dokázal postupne prepracovať na celosvetovo obľúbenú a pravidelne oceňovanú stálicu televíznych obrazoviek, ktorá je už dnes neoddeliteľnou súčasťou americkej stanice Showtime. A skončiť sa ešte rozhodne nechystá. Už začiatkom budúceho roka totiž dorazí so svojou siedmou sériou, ktorá sa nám dnes navyše predstavuje prostredníctvom prvého oficiálneho traileru (pod textom). No a čo nás v nej vlastne čaká?

Nuž, ak ste sledovali tú predchádzajúcu, tak viete, že prezidentka Keane (Elizabeth Marvel) po nevydarenom atentáte na jej osobu porušila sľub daný Carrie (Claire Danes) a nariadila zatknutie dvoch stoviek členov spravodajskej služby, vrátane Saula Berensona (Mandy Patinkin). Na začiatku siedmej série sa tak dozvieme, že Carrie opustila prácu v Bielom dome a presťahovala sa späť do  D.C., kde žije so svojou sestrou Maggie (Amy Hargreaves). Jej cieľom bude zaistiť prepustenie všetkých zadržaných ľudí. Okrem vyššie spomínaných hercov si ďalej zahrajú napríklad aj Linus Roache, Maury Sterling, Jake Weber či Morgan Spector. Séria sa momentálne stále natáča v americkom Richmonde a jej premiéra je naplánovaná na 11. februára (února) 2018. Patríte k fanúšikom seriálu Homeland?

Domov
Zdieľať
Diskusia