Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2017, 15:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Extrémna dvojníčka Angeliny Jolie oklamala celý internet. Jej tvár nezdeformovali plastické operácie, ale mejkap a Photoshop

ZAUJÍMAVOSTI ANGELINA JOLIE
Uložiť Uložené

Sahar nevyzerá zďaleka tak, ako to najskôr prezentovala.

Pred približne týždňom žil celý internet príbehom o mladej Iránčanke, ktorá podstúpila viac ako 50 plastických operácií, pretože sa chcela podobať na Angelinu Jolie. Jej príbeh sa objavil aj u nás a už v pôvodnom článku sme upozorňovali na to, že fotografie 19-ročnej Sahar Tabar nie sú úplne autentické a upravuje si ich vo Photoshope, avšak ona samotná zostala ešte zopár dní ticho. Napokon už nemohla zostať ticho a svetu sa zverila, že v skutočnosti nevyzerá ako Angelina Jolie zopár týždňov po smrti a celá snaha o dosiahnutie akejkoľvek podobnosti bola len čisto na pobavenie.

Sahar na vytvorenie bizarného vzhľadu použila hromadu mejkapu a na pomoc si zavolala aj Photoshop, pričom svoju náhlu popularitu označila za úspech jej umeleckého experimentu. Sama uznala, že veľmi vzdialená podobnosť so známou herečkou možno existuje, ale upravovanie vlastnej tváre je pre Sahar skôr spôsob, ako zabaviť samú seba a potom sledovať na užívateľoch Instagramu prekvapenie a úžas, ktoré sa často končia formou negatívnych a často priveľmi urážlivých komentárov. Sahar našťastie nepodstúpila žiadne plastické operácie a nechce sa ani na Angelinu nijak zvláštne podobať, a tak sa aspoň zabavila na účet miliónov ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia