Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2017, 22:38
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Newt Scamander je späť na čerstvých obrázkoch z pokračovania Fantastických zverov. Zastavil sa aj Jude Law ako mladý Albus Dumbledore

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Podobnými prekvapeniami by nás mohli tvorcovia snímky zásobovať aj častejšie.

Po prvom obrázku z pripravovanej snímky Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, na ktorom sa nachádzali všetky najdôležitejšie postavy tohto očakávaného pokračovania, nás tvorcovia potešili opäť, a to tentokrát zverejnením ďalších dvoch. Ako môžete vidieť v galérii pod textom, prvá fotka zobrazuje Newta Scamandera s jeho magickým kufríkom, no a tá druhá zachytáva Eddieho Redmayna počas prestávky s Judeom Lawom, teda hereckým predstaviteľom mladého Albusa Dumbledora. Pevne veríme, že po týchto fotkách budú ďalšie prekvapenia pribúdať ešte častejšie. V závere už iba dodáme, že premiéra snímky je momentálne naplánovaná na 15. novembra (listopad) 2018 a pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné ohľadom obsadenia či samotného príbehu, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia