Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2017, 14:03
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Star Trek filmu od Quentina Tarantina sa možno predsa len dočkáme. Spoločne s J. J. Abramsom už údajne pracujú na scenári

FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Aj keď zatiaľ nič nie je potvrdené oficiálne, vyzerá to tak, že Tarantino naozaj premýšľa nad možnosťou natočiť Star Trek film.

Všetci priaznivci tvorby slávneho Quentina Tarantina veľmi dobre vedia, že nás jeho nadchádzajúci filmový projekt zavedie do Los Angeles a jeho príbeh sa bude odohrávať na pozadí brutálnych vrážd skupiny Charlesa Mansona (o tom sa už ale viac dočítate tu a tu). Pred niekoľkými málo mesiacmi však vyššie spomínaný tvorca naznačil, že by sa možno nebránil myšlienke natočiť nejaké to sci-fi, ktorému sa vo svojej doterajšej kariére vyhýbal oblúkom.

A hoci v tom istom rozhovore dodal, že by sa Star Treku venoval oveľa radšej než Star Wars, žiadnu veľkú váhu sme jeho slovám neprikladali. No internetom teraz opäť raz začali kolovať veľmi zaujímavé zvesti. Podľa najnovších informácií má totiž Tarantino nápad na Star Trek film, pričom s ním už údajne aj zašiel za J. J. Abramsom. Ten vraj zostavil tím scenáristov, ktorý má za úlohu Tarantinov nápad spracovať. Nič z toho síce nemáme potvrdené oficiálne, no ak by náhodou všetko klaplo podľa predstáv, Quentin by sa mohol ujať réžie, J. J. produkcie a celý projekt by zastrešil Paramount. Čo vy na to? Chceli by ste vidieť Star Trek film od Tarantina?

Star Trek filmu od Quentina Tarantina sa možno predsa len dočkáme. Spoločne s J. J. Abramsom už údajne pracujú na scenári
Zdroj: The Weinstein Company
Domov
Zdieľať
Diskusia