Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2017, 19:25
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Seriál Mindhunter od režiséra Davida Finchera sa oficiálne dočká druhej série. Agenti FBI budú viesť rozhovory s ďalšími sériovými vrahmi

FILMY A SERIÁLY MINDHUNTER
Uložiť Uložené

Obľúbili ste si detektívnu dvojicu Holdena a Billa? Ak áno, máme pre vás dobrú správu.

Mindhunter dorazil na streamovaciu službu Netflix presne 13. októbra 2017 a už prvé recenzie hlásali príchod jedného z najlepších seriálov tohto roka, v čom sa diváci utvrdili s každou novou časťou. Fanúšikovia teda rozhodne majú dôvod na radosť, pretože Mindhunter dostane v roku 2018 svoju druhú sériu.

Seriál Mindhunter od režiséra Davida Finchera  sa oficiálne dočká druhej série. Agenti FBI budú viesť rozhovory s ďalšími sériovými vrahmi
Zdroj: Netflix

Netflix všetko potvrdil ešte tento týždeň, avšak nikto zatiaľ neupresnil zoznam jednotlivých epizód, ani približnú časť roka, kedy by mal úspešný seriál pokračovať. Režisérom je famózny David Fincher, no o produkciu sa postarala okrem iných aj krásna Charlize Theron (Atomic Blonde). Dúfajme, že herecké hviezdy seriálu Jonathan Groff, Holt McCallany a Anna Torv neodídu z odovzdávania seriálových ocenení Emmy naprázdno.

Fincher v jednom z rozhovorov prezradil, čím sa agenti Ford a Tench budú zaoberať v druhej sérii. Prípad by sa mal týkať únosu a vraždy 28 Afroamerických detí z Atlanty v rokoch 1979-1981, a nazýva sa aj "Atlanta Child Murders". Okrem toho by sa na scéne mal objaviť dnes už zosnulý Charles Manson, ktorý bol často spomínaný v priebehu prvej série. Mindhunter na svojom Twitteri vnadí fanúšikov krátkym teaserom.

Domov
Zdieľať
Diskusia