Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017, 10:45
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sexy psychopatka Harley Quinn dostane vlastný animovaný seriál. Autori by chceli, aby ju dabovala Margot Robbie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

K dispozícii máme už aj prvý concept art.

Harley Quinn vždy patrila medzi komiksovými fanúšikmi k obľúbeným postavám. Do širšieho povedomia sa dostala v DC komiksovke Suicide Squad, kde ju výborne stvárnila Margot Robbie. Šialená Jokerova pomocníčka teraz dostane vlastný animovaný seriál. DC totiž pripravuje pre svojich zákazníkov vlastnú streamovaciu službu a už si objednalo 26 polhodinových epizód. Seriál vznikne pod strechou Warner Bros. Animation.

K dispozícii už máme aj prvý concept art, hoci zatiaľ nie je isté, či seriál bude vyzerať presne takto. Okrem Harley by sa mala v projekte objaviť aj Poison Ivy a ďalší známi zloduchovia a hrdinovia. O scenár sa postarajú Justin Halpern, Patrick Schumacker a Dean Lorey. S Harley by sme mali vhupnúť do deja v momente, keď sa konečne rozišla s Jokerom a sama sa pokúsi stať kráľovnou zločinu v Gotham City. Tvorcovia údajne uvažujú, že by na dabing Harley zlanárili samotnú Margot Robbie. Nič však zatiaľ nie je isté.

Sexy psychopatka Harley Quinn dostane vlastný animovaný seriál. Autori by chceli, aby ju dabovala Margot Robbie
Zdroj: Warner Bros. Pictures/Warner Bros. Animation
Domov
Zdieľať
Diskusia