Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2017, 21:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pouličný autor tónov a Kali opisujú nočný život raperov a chcú, aby sa na nich nezabudlo

HUDBA
Uložiť Uložené

Kaliho texty čoraz viac smerujú k odkazom týkajúcim sa konca kariéry a slohu zanecháva aj na albume od Pouličného autora tónov.

Pouličný autor tónov vydáva debutový album s názvom 3.U.M.F. a ty o ňom už zaručene vieš všetko podstatné, v rátane toho, že si ho už môžeš predobjednať. Oficiálne sa na svet dostane až 6. decembra, no člen Pozor Records si svojich fanúšikov váži a postupne odhaľuje viacero plnohodnotných ukážok a snippet, ktorý ešte sprevádza aj hovorené slovo. Vďaka nemu mal možnosť P.A.T. vysvetliť viacero skutočností a tiež prezradiť mená hostí, pričom medzi najatraktívnejšie patrí určite aj Kali

Práve on sa objavuje na dnes zverejnenej novinke Celý život hral som v noci, ktorá hneď dostáva aj sprievodný vizuál. Podobne ako v predošlých prípadoch, aj tentokrát sa o jeho tvorbu postarali Imagine Production a hudobnú produkciu doplnil samotný autor. 

Domov
Zdieľať
Diskusia