Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. novembra 2017, 14:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Únava, motivácia a fair play. P.A.T. zverejňuje všetky ukážky z albumu, predstavuje hostí a vysvetľuje dôležité skutočnosti

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

Pouličný autor tónov vysvetľuje názov albumu, púšťa všetky ukážky a dozvedáme sa, že na jeho debude 3UMF nájdeme mnoho stálic aj nových mien.

Medzi albumy, na ktoré sa tešíme v roku 2017 suverénne najviac, patrí určite aj ten od Pouličného autora tónov. Pred dvomi rokmi by sa pravdepodobne ani jemu samému nesnívalo, že raz bude komponovať projekt, kam si môže zavolať prakticky kohokoľvek z československej rapovej scény. A to všetko z jednoduchého dôvodu. Za pár krátkych mesiacov sa dokázal naplno chytiť svojej príležitosti sa stať sa plnohodnotnou súčasťou scény nielen vďaka nepopierateľnej kvalite, ale aj cieľavedomosti.

P.A.T. už finalizuje prípravy albumu a dôkaz, že je s nahrávaním stopercentne hotový, nám predstavuje práve dnes. Na jeho youtube kanáli sa totiž objavuje viac než polhodinové video, v ktorom púšťa fanúšikom kompletne všetky ukážky a zároveň ku každej skladbe pridáva aj krátke vysvetlenie, resp. priblíženie samotnej situácie.

Dočkali sme sa tiež ozrejmenia samotného titulu albumu - 3.U.M.F. a zverejnenia mien všetkých hostí. Okrem stálic ako Rytmus, Separ či Kali sa môžeš tešiť aj na zopár prekvapení a samozrejme chalanov, ku ktorým mal vždy najbližšie. Aj z pársekundových stôp nám je jasné, že Pouličný autor tónov bude chcieť na prvom vlastnom projekte ukázať, čo všetko dokáže, a tak nechýbajú rôzne flowy, spev aj rap. P.A.T. je jednoducho multitalentovaný čávo a do tvorby albumu dal všetko, čo bolo v jeho silách. Dátum vydania je naplánovaný približne na polovicu decembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia