Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2017, 9:05
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ďalšia stopka pre Kevina Spaceyho. Všetky jeho scény v hotovej kriminálke Ridleyho Scotta All the Money in the World budú vystrihnuté

FILMY A SERIÁLY KEVIN SPACEY
Uložiť Uložené

Herec obvinený zo sexuálneho obťažovania prinútil štúdio Sony k neuveriteľnému kroku.

Určite je vám známe, že Ridley Scott len nedávno dokončil svoju kriminálku All the Money in the World. Tá by mala do kín zamieriť 22. decembra (prosinec) tohto roku. Jednu z hlavných úloh vo filme hrá aj Kevin Spacey. Ten je však obvinený zo sexuálneho obťažovania a momentálne je pod silnou paľbou kritiky zo všetkých strán. Netflix ho vykopol z House of Cards, osud samotného seriálu je neistý a každému muselo byť jasné, že Spaceyho kariéra do budúcna nevyzerá práve najlepšie.

Štúdio Sony Pictures sa však teraz rozhodlo pre bezprecedentný krok. Z hotovej snímky All the Money in the World (k dispozícii už máme aj trailer) bude Kevin Spacey totiž bez milosti vystrihnutý. Na jeho miesto v chystaných dotáčkach nastúpi Christopher Plummer. Sony tak nasleduje kolegov z Netflixu, ktorí odmietli so Spaceym do budúcna ďalšiu spoluprácu a rozhodli sa pozastaviť premiéru snímky Gore, ktorú Spacey produkoval a hral v nej hlavnú rolu. O snímke sa dozviete viac pri prezretí tohto vlákna. Zdá sa vám tento krok opodstatnený alebo máte pocit, že tvorcovia už zachádzajú priďaleko?

Domov
Zdieľať
Diskusia